Om os

Vi har siden 1. januar 1917 drevet professionel blikkenslagervirksomhed – i mere end 100 år.
Vores firmaprofil

Sådan bliver man Københavns bedste VVS-installatør!

Rasmussen & Sønner blev grundlagt i 1899 som et smedefirma og udvidede til et blikkenslagerfirma den 1. januar 1917. Siden da har vi drevet professionel blikkenslagervirksomhed i mere end 100 år.

Vores VVS-services

Vi udfører alt indenfor VVS-branchen, herunder tagarbejde udført i naturskifer eller eternitskifer med diverse inddækninger. Vi tilbyder også udførelse og installation af kviste og tårne i kobber eller zink.

Derudover tilbyder vi fjernvarmeinstallationer fra villaanlæg til store varmecentraler med tilhørende centralvarmeinstallationer samt installation af koldt og varmt brugsvand. Vi udskifter sanitet og renoverer badeværelser med alt tilbehør.

I vores kloakafdeling udfører vi renovering af nedslidte kloakledninger og rottebekæmpelse i henhold til Miljøstyrelsens retningslinjer. Vi tilbyder også dræn omkring huse og forsegling af fundamenter.

Læs også vores Persondatapolitik.

Følg med på Facebook

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for pålidelig og professionel VVS-service i København og omegn, er Rasmussen & Sønner det rette valg – ring gerne til os på telefon +45 32 58 22 67 eller send en mail til kontakt@rasmussenogsoenner.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gå til vores kontaktoplysninger