VVS-arbejde

Med mere end 100 års erfaring i VVS-branchen har vi stor ekspertise i både varme, ventilation og sanitetsarbejde i hovedstadsområdet.
Erfaring og ekspertise inden for VVS

Med næsten 100 års erfaring i VVS-branchen har vi stor ekspertise inden for varme, ventilation og sanitetsarbejde i hovedstadsområdet

Gennem vores lange virke som VVS-installatører har vi håndteret stort set alle typer opgaver i både køkkener og badeværelser. Udover det traditionelle VVS-arbejde har vi også ekspertise i kloakarbejde, gasinstallationer, varmeanlæg og blikarbejde. Vi klarer nemt både simple opgaver og dem, som kræver en mere detaljeret tilgang. Kvalitetssikring og kundetilfredshed har altid været nøgleord i vores målsætning.

Vores ydelser

Vi udfører alle former for VVS-arbejde:

  • Reparation og rensning af rør, toiletter, afløb m.m.
  • Udskiftning af faldstammer
  • Opsætning og eftersyn af varmeanlæg
  • Installation og montering af vaskemaskiner og opvaskemaskiner
  • Installation og eftersyn af gasmålere
  • Montering af gaskomfurer
  • Montering af blandingsbatterier
  • Totalløsning ved renovering eller nybygning af badeværelser

Vi udfører også opgaver inden for kloakarbejde, installation af fjernvarme og blikarbejde.

Løbende eftersyn og service

Jævnlige eftersyn af VVS-installationer kan nedsætte risikoen for større og varige skader betydeligt. Derfor tilbyder vi også løbende eftersyn og service. Vores arbejde starter altid med en samlet pris på opgaven, så du aldrig bliver overrasket, når du modtager regningen. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og giver altid gladeligt et godt råd eller to med i prisen.

Garanti på vores arbejde

Rasmussen & Sønner er medlem af TEKNIQ, hvilket giver dig som kunde sikkerhed. Som medlem af TEKNIQ er du som privatperson dækket af en garantiordning, der dækker udgifter op til 150.000 kroner inkl. moms. Læs mere om din garanti her.

Vores mange års erfaring sikrer, at du får udført VVS-arbejde af høj kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Klik her, udfyld formularen, og upload eventuelt billeder, så får du et tilbud indenfor 24 timer.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for pålidelig og professionel VVS-service i København og omegn, er Rasmussen & Sønner det rette valg – ring gerne til os på telefon +45 32 58 22 67 eller send en mail til kontakt@rasmussenogsoenner.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gå til vores kontaktoplysninger