Køkken

Skal du have nyt køkken? Vi har stor erfaring med alle traditionelle og specielle VVS-opgaver i køkkenet.
Hjælp til dit køkken

Skal du have nyt køkken?

Rasmussen & Sønner er den bedste køkkenhjælp, du kan finde. Vores mere end 100 år i branchen er din garanti for topprofessionelt VVS-arbejde i dit køkken.

Kvaliteten af vores VVS-service er ikke til at tage fejl af. Vi har lang erfaring med alle traditionelle VVS-opgaver i køkkenet – og også de specielle opgaver, som man ikke møder hver dag. Der er ikke en opgave, der er for stor for os, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Når du skal have nyt køkken

Køkkenet er et af de travleste rum, og ofte mødes familie og venner i dette rum. Det er derfor vigtigt, at køkkenet er et funktionelt og rart rum at opholde sig i.

Det er altid en god idé at tage fat i en erfaren fagmand, hvis du overvejer at skifte dit gamle køkken ud eller lave diverse renoveringer. Der er mange muligheder, når drømmekøkkenet skal gøres til virkelighed. Der skal tages stilling til farver, former, størrelser, overfladestrukturer, materialer og meget andet, og alt skal gerne passe sammen både funktionelt og æstetisk. Alt dette kan vi hjælpe med.

Vi har kendskab til et stort produktsortiment og forhandler selv flere af de velrenommerede producenters varer. Vi har valgt at samarbejde med anerkendte producenter, der leverer varer af høj kvalitet. Løsningen bliver hermed langtidsholdbar, og skulle uheldet alligevel være ude i dit køkken, er reservedele let tilgængelige, og besværet og udgifterne ved en reparation bliver minimale.

Stor erfaring med køkkenopgaver

Det kan betale sig at få en fagmands syn på projektet allerede i planlægningsfasen. Du er altid velkommen til at gøre brug af vores lange erfaring, når du skal vælge mellem forskellige typer af køkkenvaske, blandingsbatterier, vaskemaskiner og opvaskemaskiner til din køkkenløsning.

Vores typiske opgaver i køkkenet er:

  • Montering eller udskiftning af blandingsbatteri
  • Montering af vaskemaskine, opvaskemaskine og gaskomfur
  • Montering af køkkenvaske
  • Reparationer og udskiftning af rør, vandtilførsler, afløb m.m.
  • Installation og eftersyn af gasmålere eller gastilførsler

Drømmer du også om et nyt badeværelse? Eller har du brug for hjælp til kloakarbejde, blikarbejde eller installation af fjernvarme? Så udfører vi også opgaver inden for disse områder.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til dit køkken, så tøv ikke med at kontakte os, og lad os hjælpe dig. Du kan benytte kontaktformularen i højre side eller kontakte os telefonisk til en uforpligtende snak. Vi holder til på Amager og servicerer kunder i hele Storkøbenhavn.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for pålidelig og professionel VVS-service i København og omegn, er Rasmussen & Sønner det rette valg – ring gerne til os på telefon +45 32 58 22 67 eller send en mail til kontakt@rasmussenogsoenner.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gå til vores kontaktoplysninger