Fjernvarme

Har du et fjernvarmeanlæg der skal serviceres, eller skal du have skiftet din totale varmeløsning?
Gavnligt for miljøet og økonomien

Rasmussen & Sønner holder dig varm året rundt

Har du et fjernvarmeanlæg, der skal serviceres, eller skal du have skiftet din totale varmeløsning? Hos Rasmussen & Sønner har vi mange års erfaring inden for VVS-arbejde, hvilket betyder, at du er i trygge hænder, når du skal have serviceret eller repareret dit fjernvarmeanlæg.

Ved at vælge en løsning med fjernvarme værner du om miljøet. Fjernvarme er en energiløsning, der både er gavnlig for miljøet og økonomisk fordelagtig.

Vi tilbyder:

  • Reparation af fjernvarmeanlæg
  • Udskiftning af fjernvarmeanlæg
  • Vedligeholdelse af fjernvarmeanlæg
  • Installation af fjernvarmeanlæg

Værd at vide om fjernvarme

I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig økonomisk at skifte til fjernvarme, da det ofte er billigere end olie, gas, elvarme og jordvarme.

Fjernvarme er nemt og sikkert for forbrugerne, da det er fjernvarmeselskabet, der står for driften. Du skal derfor aldrig bekymre dig om, at der ikke er nok varme. Fjernvarme fungerer ved, at fjernvarmeværkerne pumper det varme vand ud til kunderne via rør under jorden. Fjernvarmeproduktionen og fjernvarmerørene bliver overvåget døgnet rundt, så det er yderst sjældent, at der opstår varmeafbrydelser.

Der er to priser, du skal tage højde for i forbindelse med at skifte til fjernvarme: prisen for selve tilslutningen og prisen for varmeforbruget, når din fjernvarme er installeret. Hvis du vil høre mere om priser eller er i tvivl om, hvorvidt fjernvarme er det rigtige valg for dig, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Ifølge lovgivningen må ingen tjene på fjernvarme. Det betyder, at hvis der er et overskud i din lokale varmeforsyning, bliver det betalt tilbage til dig.

Vi går op i ordentlig service

Hos Rasmussen & Sønner sætter vi en stor stolthed i at kunne give dig de VVS-ydelser, du ønsker. Vi vejleder og rådgiver dig, hvad enten du ønsker montering af fjernvarmeanlæg, vedligeholdelse af dit nuværende anlæg, eller du trænger til en udskiftning. Du slipper helt for besværet – overlad trygt opgaven til os og få tid til det, du ønsker. Det er vigtigt for os, at du får den bedste løsning, der passer til dine behov.

Vi udfører også opgaver inden for VVS-arbejde, renovering og reparation af køkken og badeværelse, kloakarbejde, blikarbejde og montering af tegltag.

Kontakt os allerede i dag

Mangler du hjælp med information om fjernvarme, eller har du brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular på siden, eller ring direkte til os på telefon +45 32 58 22 67 for at høre mere.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for pålidelig og professionel VVS-service i København og omegn, er Rasmussen & Sønner det rette valg – ring gerne til os på telefon +45 32 58 22 67 eller send en mail til kontakt@rasmussenogsoenner.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gå til vores kontaktoplysninger