Blikarbejde

Godt blikarbejde kan holde hele livet. Vi giver altid vores kunder stærke, langtidsholdbare løsninger med minimale vedligeholdelsesudgifter.
Blikarbejde i særklasse

Godt blikarbejde kan holde hele livet

Vi giver altid vores kunder stærke, langtidsholdbare løsninger med minimale vedligeholdelsesudgifter.

Når man arbejder med materialer som zink og kobber, er det vigtigt at håndtere dem korrekt og med sans for detaljen. Ridser og små fejl bliver hurtigt synlige, og derfor skal blikarbejde udføres af en professionel fagmand med den nødvendige ekspertise.

Hos Rasmussen & Sønner har vi altid et skarpt øje på både funktion og æstetik. Vi har mere end 100 års erfaring i branchen, og vi arbejder altid med professionelle løsninger med stor holdbarhed. Vi klarer både store og små opgaver med lige stort fokus på kvalitet, og det er vores klare mål, at vores kunder er tilfredse.

Kvalitets blikarbejde

Eksempler på blikarbejde:

  • Udskiftning af tagrender
  • Beklædning af kviste
  • Tagbelægninger
  • Inddækning – eksempelvis af skorstene
  • Reparation af facadedækninger

Vi holder til på Amager og servicerer primært kunder i hovedstadsområdet. Men vi udfører naturligvis gerne blikarbejde på resten af Sjælland. Afstand bør i hvert fald ikke stå i vejen for din mulighed for at få udført kvalitetsarbejde af professionelle fagfolk.

Vi har også store kompetencer i:

Kontakt os

Har du brug for blikarbejde? Lad os, hos Rasmussen & Sønner, klare arbejdet! Kontakt os allerede i dag over telefonen eller ved at benytte kontaktformularen i højre side.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for pålidelig og professionel VVS-service i København og omegn, er Rasmussen & Sønner det rette valg – ring gerne til os på telefon +45 32 58 22 67 eller send en mail til kontakt@rasmussenogsoenner.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gå til vores kontaktoplysninger