Kompetencer

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.
Kompetencer der spænder vidt

Hvad skal vi dig hjælpe med?

Med 100 års erfaring har vi opbygget skarpe kompetencer skræddersyet til både private og erhvervskunder. Vi udfører en lang række opgaver og fungerer også som totalleverandør ved større entrepriseopgaver.

Rasmussen & Sønner tilbyder stærke kompetencer inden for VVS-, gas- og kloakarbejde, som vi har opbygget gennem 100 års erfaring. Vi udfører enkeltstående opgaver inden for VVS-arbejde, badeværelser, køkkener, blikarbejde, kloakarbejde og fjernvarme. Derudover tilbyder vi b.la. salg af Dansani badeværelsesmøbler, hvilket sikrer dig, at vi kender produktet rigtig godt og kan tilbyde den perfekte løsning til dit behov.

Erhvervs- og entrepriseopgaver

Skulle din virksomhed stå overfor en renovering, for eksempel efter vandskader eller lignende, tilbyder vi erhvervsløsninger. Vi har kapaciteten til at håndtere større opgaver og har erfaringen til at magte dem. Som totalleverandør kan vi renovere flere af jeres rum samtidig, så I kun behøver at bruge én leverandør!

Vores mange års erfaring gør os i stand til at fuldføre entrepriseopgaver – alt fra nyopførte bygninger til renovering af ældre bygninger.

VVS-arbejde

Med mere end 100 års erfaring i VVS-branchen har vi stor ekspertise i både varme, ventilation og sanitetsarbejde i hovedstadsområdet.

Læs mere

Badeværelse

Ved større renoveringer eller opførelse af et helt nyt badeværelse er det fordelagtigt at have én samlet entreprenør.

Læs mere

Køkken

Skal du have nyt køkken? Vi har stor erfaring med alle traditionelle og specielle VVS-opgaver i køkkenet.

Læs mere

Blikarbejde

Godt blikarbejde kan holde hele livet. Vi giver altid vores kunder stærke, langtidsholdbare løsninger med minimale vedligeholdelsesudgifter.

Læs mere

Kloakarbejde

Lad os gøre det beskidte arbejde. Vores store erfaring, indsigt og ekspertise er din garanti for topprofessionelt kloakarbejde.

Læs mere

Fjernvarme

Har du et fjernvarmeanlæg der skal serviceres, eller skal du have skiftet din totale varmeløsning?

Læs mere

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for pålidelig og professionel VVS-service i København og omegn, er Rasmussen & Sønner det rette valg – ring gerne til os på telefon +45 32 58 22 67 eller send en mail til kontakt@rasmussenogsoenner.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gå til vores kontaktoplysninger