Kastrup

Lad Rasmussen & Sønner stå for din næste opgave – vi kører gerne og kommer i hele Kastrup!
Vi kører i hele Kastrup

Når du leder efter et VVS-firma i Kastrup, kan du med fordel vende blikket mod Rasmussen & Sønner

Vi udfører alle slags VVS-opgaver, og vi kører i hele Storkøbenhavn! Rasmussen & Sønner har tilbudt professionelt VVS- og kloakarbejde til københavnerne helt tilbage fra 1899. Vi har således over 100 års erfaring med byens VVS-forhold samt de typiske udfordringer og problemer. Vi arbejder hurtigt og effektivt og sætter altid vores kunders ønsker i centrum.

VVS-firma i Kastrup med bred erfaring

Vores arbejde omfatter alle områder inden for VVS- og blikkenslagerfaget. Ud over de typiske VVS-opgaver, udfører vi også opgaver inden for køkken og badeværelse samt tilbyder installation af fjernvarmeanlæg, både i private boliger og større varmecentraler. Vi tilbyder desuden blikarbejde og tagbelægning samt forskellige former for kloakarbejde.

Derfor er vi Københavns bedste VVS-installatør!

  • Grundlagt i år 1899 som smedefirma
  • 100 års erfaring som blikkenslager
  • Vi kan udføre alt inden for VVS-branchen
  • Vi leverer høj kvalitet
  • Vi har et skarpt øje for både æstetik og funktion

Hvis du leder efter et VVS-firma i Kastrup, som er rig på erfaring og faglige kompetencer, så kontakt os på telefon +45 32 58 22 67 eller ved at benytte kontaktformularen. Vi glæder os til at løse dine VVS-problemer.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for pålidelig og professionel VVS-service i København og omegn, er Rasmussen & Sønner det rette valg – ring gerne til os på telefon +45 32 58 22 67 eller send en mail til kontakt@rasmussenogsoenner.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gå til vores kontaktoplysninger